Klijenti

O KLIJENTU

Agencija Bantel je turistička agencija, osnovana 1992. godine sa uredima u Zelinskoj 7 u Zagrebu. Bantel je agencija s desetak veoma stručnih djelatnika koji se nisu nikada zadovoljili sa statusom standardne turističke agencije, već su otišli puno dalje od osmišljavanja uobičajenih turističkih aranžmana, pretvarajući se u visoko kvalitetnu servisnu službu za bussines putovanja. Turistička agencija Bantel u širokom spektru svoje djelatnosti obavlja i niz usluga: kupnja i dostava avio karata, organizacija putovanja na kongrese i sajmove, rent a car, organizacija transfera (shutle ili taxi usluge), ljetovanja i zimovanja, last-minute programi.

OPIS POSLA

Implementacija softverskog paketa namijenjenog informatizaciji cjelokupnog poslovanja putničke agencije.

PROIZVODI I USLUGE

proTravel

Bantel d.o.o.

Adresa: Zelinska 7, 10000 Zagreb
Telefon: 01/6170-135
e-mail: info@bantel.hr
URL: www.lcc-banteltravel.com.hr/

Erste Card Club

O KLIJENTU

Erste Card Club jedna je od vodećih tvrtki kartičnog poslovanja u Hrvatskoj. Uz širok raspon različitih vrsta kartica prilagođenih korisničkim skupinama tvrtka nudi i niz dodatnih usluga i pogodnosti koje mogu povećati zadovoljstvo klijenata a usko su vezane uz samo kartično poslovanje.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljene usluge tvrtke. Projektirali i realizirala On-line usluge za korisnike kartica Diners Cluba, projektirali softver po mjeri, softver za obradu, arhiviranje i pretraživanje slipova Diners Cluba upotrebom OCR i ICR tehnologija. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje računalnog dijela poslovanja.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting, proTravel

Erste Card Club d.d.

Adresa: Praška 5, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4929-000
e-mail: info@erstecardclub.hr
URL: www.erstecardclub.hr