O KLIJENTU

T-HT Grupa vodeći je davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji jedini pruža njihov puni spektar: objedinjuje usluge fiksne telefonije, mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodnih komunikacija. Osnovne djelatnosti društva HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. i drugih ovisnih društava sastoje se od pružanja telekomunikacijskih usluga te projektiranja i izgradnje komunikacijskih mreža na području Republike Hrvatske. Uz pružanje usluga fiksnih telefonskih linija (pristup i promet fiksnim telefonskim linijama, te dodatne usluge fiksne mreže), Grupa pruža Internet usluge, uključujući IPTV, usluge prijenosa podataka (najam vodova, ATM, X25 i Frame relay), te posluje s GSM i UMTS pokretnim telefonskim mrežama.

OPIS POSLA

Danas kada je gotovo sve ozbiljne tvrtke posluju i komuniciraju preko interneta, T-Hrvatski Telekom pružio je mogućnost putem naših dotMall i dotShop proizvoda svojim korisnicima da unaprijede svoje poslovanje otvaranjem jednostavne online trgovine.

Internetska trgovina u Hrvatskoj bilježi snažan uzlet, i dok je zapažen trend nicanja novih web trgovina, cijelo online poslovanje tek očekuje procvat, budući da hrvatsko tržište ostavlja još mnogo prostora za daljnji rast i pozicioniranje raznih online projekata. Ljudi koji su stekli naviku kupovanja 'iz fotelje' troše sve više, a ta j će se trend nastaviti i u budućnosti.

E-trgovina postala je novi i bolji način poslovanja i promocije. Zašto?

Vaš web dućan otvoren je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. Cijelo to vrijeme vi možete vrlo efikasno kroz posjećenost stranice promovirati vlastite proizvode i usluge i otvarati si put ka novom tržištu, bilo u Hrvatskoj ili svijetu. Nema jednostavnijeg i efikasnijeg načina da pratite trendove kupovine i osluškujete što kupci preferiraju, a sve to uz niske troškove marketinga, prodaje i ulaganja. S druge strane, kupci prepoznaju blagodati kupovine iz udobnosti vlastitog doma ili ureda, u vrijeme koje njima odgovara, bez gužvi na blagajnama ili parkingu i bez stresa.

Na samom početku poslovanja, ukoliko nemate velik broj narudžbi, jedna osoba uz svakodnevni posao, svako jutro ili na kraju dana, može pripremiti narudžbe i slati ih na adrese. Može li biti lakše?

Spomenimo da postoje različiti modeli naplate - pouzećem i karticama - i dostave (ili preuzimanja u fizičkoj trgovini). Ponudu svoje trgovine možete promijeniti kada god želite, a isto tako možete mijenjati i cijene, naglašavati akcijske prodaje i istaknuti ono što je po vama najvažnije.

E-trgovina predstavlja sve načine poslovanja putem interneta: kupnja i prodaja dobara i usluga, te novčani transfer sredstava elektronskim putem, promocija i marketinške aktivnosti, te puno više toga.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, dotMall

HT - Hrvatske telekomunikacije d.d.

Adresa: Savska cesta 32, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: 01/491-1000
e-mail: kontakt@t-com.hr
URL: www.t.ht.hr