O KLIJENTU

Superknjižara je mlada tvrtka otvorena 2001. koja je u vrlo kratkom razdoblju uspjela postati i dokazati se kao vodeća e-knjižara u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno osmislili web stranice i implementirali dotSHOP koji omogućuje on-line prodaju knjiga. Omogućili sinkronizaciju baze podataka trtke s bazom podataka na web serveru što olakšava koordinaciju raspoloživih proizvoda. Izvršili smo detaljnu tržišnu analizu i pružili usluge savjetovanja. Razvili smo promociju knjižare na Internetu te implementirali sustav za izradu i slanje newslettera.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, Web dizajn, e-konzalting

Superknjižara d.o.o.

Adresa: Rooseveltov trg 4, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/487-5734
e-mail: superknjizara@superknjizara.hr
URL: www.superknjizara.hr

O KLIJENTU

Sveučilišna knjižara i antikvarijat Dominović otvorena 2000 g. - vođena koncepcijom pružanja što kvalitetnije usluge u vlastitim poslovnim aktivnostima te podizanjem standarda domaćeg knjižarstva, odlućila je kroz online knjižaru pružiti mogućnost što jednostavnije i što povoljnije kupnje knjiga.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili vizualno atraktivne i funkcionalne web straniice u koje je implementiran dotShop – najpotpunije softversko rješenje za kupovinu putem Interneta. Izradili smo detaljnu tržišnu analizu te klijentu pružili e-commerce savjetovanje i IT podršku. Online dućan integriran je sa poslovnim sustavom klijenta

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, Web dizajn, e-konzalting

Dominović d.o.o.

Adresa: Hrvatske bratske zajednice 4 ( zgrada NSK)
Telefon: +385 1 6150 315
e-mail: knjizara@dominovic.hr
URL: www.dominovic.hr

O KLIJENTU

Tisak, član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi, najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili dizajn web stranica, implementirali dotSite sustav za upravljanje sadržajem (CMS), dotShop sustav za online prodaju, kiosklokator (integracija prodajnih mjesta, SAP i Google).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

TISAK d.d.

Adresa: Slavonska avenija 2, 10 000 Zagreb
Telefon: 0800-666-770
e-mail: tisak@tisak.hr
URL: www.tisak.hr

O KLIJENTU

Informatička tvrtka osnovana 2001. godine koja je osvojila tržište kvalitetnim i pouzdanim proizvodima, te uslugama koje imaju visoku razinu kvalitete.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili vizualno atraktivne i funkcionalne web straniice u koje je implementiran dotShop – najpotpunije softversko rješenje za kupovinu putem Interneta. Izradili smo detaljnu tržišnu analizu te klijentu pružili e-commerce savjetovanje i IT podršku.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, Web dizajn, e-konzalting

Links d.o.o.

Adresa: Bobovačka 2, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/3096-944
e-mail: info@links.hr
URL: www.links.hr

O KLIJENTU

T-HT Grupa vodeći je davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji jedini pruža njihov puni spektar: objedinjuje usluge fiksne telefonije, mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodnih komunikacija. Osnovne djelatnosti društva HT-Hrvatske telekomunikacije d.d. i drugih ovisnih društava sastoje se od pružanja telekomunikacijskih usluga te projektiranja i izgradnje komunikacijskih mreža na području Republike Hrvatske. Uz pružanje usluga fiksnih telefonskih linija (pristup i promet fiksnim telefonskim linijama, te dodatne usluge fiksne mreže), Grupa pruža Internet usluge, uključujući IPTV, usluge prijenosa podataka (najam vodova, ATM, X25 i Frame relay), te posluje s GSM i UMTS pokretnim telefonskim mrežama.

OPIS POSLA

Danas kada je gotovo sve ozbiljne tvrtke posluju i komuniciraju preko interneta, T-Hrvatski Telekom pružio je mogućnost putem naših dotMall i dotShop proizvoda svojim korisnicima da unaprijede svoje poslovanje otvaranjem jednostavne online trgovine.

Internetska trgovina u Hrvatskoj bilježi snažan uzlet, i dok je zapažen trend nicanja novih web trgovina, cijelo online poslovanje tek očekuje procvat, budući da hrvatsko tržište ostavlja još mnogo prostora za daljnji rast i pozicioniranje raznih online projekata. Ljudi koji su stekli naviku kupovanja 'iz fotelje' troše sve više, a ta j će se trend nastaviti i u budućnosti.

E-trgovina postala je novi i bolji način poslovanja i promocije. Zašto?

Vaš web dućan otvoren je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 365 dana u godini. Cijelo to vrijeme vi možete vrlo efikasno kroz posjećenost stranice promovirati vlastite proizvode i usluge i otvarati si put ka novom tržištu, bilo u Hrvatskoj ili svijetu. Nema jednostavnijeg i efikasnijeg načina da pratite trendove kupovine i osluškujete što kupci preferiraju, a sve to uz niske troškove marketinga, prodaje i ulaganja. S druge strane, kupci prepoznaju blagodati kupovine iz udobnosti vlastitog doma ili ureda, u vrijeme koje njima odgovara, bez gužvi na blagajnama ili parkingu i bez stresa.

Na samom početku poslovanja, ukoliko nemate velik broj narudžbi, jedna osoba uz svakodnevni posao, svako jutro ili na kraju dana, može pripremiti narudžbe i slati ih na adrese. Može li biti lakše?

Spomenimo da postoje različiti modeli naplate - pouzećem i karticama - i dostave (ili preuzimanja u fizičkoj trgovini). Ponudu svoje trgovine možete promijeniti kada god želite, a isto tako možete mijenjati i cijene, naglašavati akcijske prodaje i istaknuti ono što je po vama najvažnije.

E-trgovina predstavlja sve načine poslovanja putem interneta: kupnja i prodaja dobara i usluga, te novčani transfer sredstava elektronskim putem, promocija i marketinške aktivnosti, te puno više toga.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, dotMall

HT - Hrvatske telekomunikacije d.d.

Adresa: Savska cesta 32, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: 01/491-1000
e-mail: kontakt@t-com.hr
URL: www.t.ht.hr

O KLIJENTU

Grupacija Megatrend djeluje u Hrvatskoj više od 20 godina. Svoje poslovanje započela je distribucijom vrhunske informatičke opreme, a danas je vodeći integrator poslovnih rješenja na području regije s više od 90 zaposlenih stručnjaka.

Fokusiranjem na dva segmenta poslovanja - IT distribuciju i inovativna poslovna rješenja, od kraja 2006. godine u sklopu grupacije djeluju dvije tvrtke: MEGATREND d.o.o. i MEGATREND POSLOVNA RJEŠENJA d.o.o. U 2009. godini osnovana je i treća tvrtka koja se bavi razmjenom elektronskih podataka pod nazivom MEGATREND REDOK d.o.o.

MEGATREND d.o.o. svojim partnerima distribuira informatičku opremu renomiranih svjetskih proizvođača, a MPR svojim korisnicima nastoji pružiti cjelovita poslovna rješenja, integrirana s IT infrastrukturom te potpunu podršku u svim segmentima poslovanja. MEGATREND REDOK d.o.o je posrednik između tvrtki u razmjeni elektronskih dokumenata.

Grupacija Megatrend surađuje s najvećim svjetskim proizvođačima tehnologija kao što su IBM, HP, Dell, Lenovo, Xerox, Vmware, SafeQ, ZyXEL, 3COM, Memory Solution, Novell, Devolo, Hannspree, Sitecom, Eaton, Epson, Draper.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop,

Megatrend d.o.o

Adresa: Bari 75, Buzin, RH -  10010 Zagreb
Telefon: 01/665 12 22 
 Fax:  01/665 12 19
 e-mail:  distribucija@megatrend.com