Što je bizTravel?

Integrirano softversko rješenje za pružanje usluga organizacije službenih putovanja sa svrhom postizanja veće produktivnosti, bolje kontrole i smanjenja troškova.

Kome je namijenjen bizTravel

Svim tvrtkama koje imaju potrebu za kvalitetno organiziranim travel managementom te povezivanjem sa putničkim agencijama čije putne aranžmane tvrtka koristi za potrebe službenih putovanja.

Osnovne karakteristike

Višekorisnička web aplikacija

Instalacija aplikacije samo na jedno računalu (poslužitelju), a mogućnost pristupa imaju svi korisnici kroz sučelje koje je izvedeno putem web aplikacije. Svaki korisnik ima svoju lozinku kojom ulazi u aplikaciju.

Upravljanje korisničkim pravima

U administrativnom modulu uređuju se korisnička prava za svakog pojedinog djelatnika te prava na korištenje turističkih usluga na službenim putovanjima. Pristup podatcima je selektivan i ograničen, ovisno o korisničkoj grupi

Grupe korisnika

Djelatnik/referent unosa putnih naloga, odobravatelj, blagajnik, likvidator, referent ulaznih računa (računovodstvo), administrator.

Povezivanje

Softver se jednostavno povezuje sa internim informatičkim rješenjem. Zahvaljujući razrađenom interface-u za preuzimanje matičnih i ostalih podataka bitnih za funkcionalnost aplikacije, iste nije potrebno unositi i održavati u bizTravel aplikaciji. Također postoji i modul za export podataka u vanjske informatičke sustave.