Što je dotTRAVEL?

dotTravel je web aplikacija koja služi prezentaciji i prodaji svi vrsta smještajnih kapaciteta putem Interneta (privatni smještaj, hoteli, kampovi, charter, itd.).

Kome je namijenjen?

Za manje turističke agencije koje su u toku sa aktualnim zbivanjima na tržištu i koje su uvidjele važnost kvalitetne web promocije, ažurnosti podataka na stranici te pružanju svojim korisnicima mogućnosti real-time online bookinga.

Osnovne karakteristike

Prezentacija putem Interneta

Aplikacija je pogodna za bilo koji tip smještaja te zahvaljujući mogućnosti detaljnog opisa smještajnog objekta i smještajne jedinice, karakteristikama, tekstualnim opisima i fotografijama, omogućuje atraktivan i funkcionalan prikaz smještaja i usluga koje agencija nudi. Zahvaljujući interaktivnom kalendaru, moguć je stvaran prikaz raspoloživosti smještaja.

Napredni pretraživač

Omogućena je pretraga po datumu, odredištu, tipu smještaja, broju soba, itd.

Sustav rezervacije i plaćanja

Sustav daje realan uvid u raspoloživost smještajnih kapaciteta i posjetitelju stranica omogućava rezervaciju i plaćanje smještaja putem sigurnog on-line booking sustava.

Administrativni alati

Web aplikacija omogućava jednostavno i brzo upravljanje ponudom sa bilo kojeg računala koje ima pristup Internetu, bez potrebe za instalacijom dodatnih programa, upravljanje bazom podataka  te sadrži cjelovit sustav za unos cjenika sa mogućnostima definiranja svih stavki potrebnih za generiranje konačne cijene smještaja.