Google Maps integracija

Dadilje.info - spajalica roditelja i dadilja

O KLIJENTU

Dadilje.info je portal koji donosi korisne informacije za dadilje i roditelje na jednom mjestu. Na stranicama se nalaze oglasi za čuvanje djece, profili dadilja, savjeti za roditelje, vijesti vezane uz poslovanje i zakonsku regulativu, te mnogo korisnih članaka.

Izdvojene poveznice:

OPIS POSLA

Portal je razvijen na našoj dotSite platformi. Razvijeni su zasebni moduli za oglase roditelja i profile dadilja i sustav spajanja komplementarnih profila i oglasa. Od postojećih rješenja iskorišteni su CMS modul za upravljanje sadržajem (foto galerije, galerije dokumenata, maske za unos i ažuriranje sadržaja), marketing modul (newsletter liste, ankete, upitnici), pretraživač weba ("Full text search"), SEO modul ("Url rewrite", "Google i Bing sitemaps generator", "Meta tags generator"), "social media"  modul ("Google +1", "Facebook Connect"),  i Google Maps.

PROIZVODI I USLUGE

Google Maps, dotSite

Dadilje.info

e-mail: info@dadilje.info
URL: dadilje.info

O KLIJENTU

Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije je županijska turistička organizacija čiji je cilj stvaranje identiteta i promicanje turizma u regiji.

OPIS POSLA

Za klijenta smo razvili i dizajnirali turističkog portala, predstavili sveukupne turističke ponude Dubrovačko neretvanske županije, pružaili informacije i mnoge Web usluga poput vremenske prognoze, preračunavanja valuta, on-line naručivanje brošura, e-razglednice itd.

PROIZVODI I USLUGE

Google Maps, Web dizajn

TZ Dubrovačko-neretvanske županije

Adresa: Cvijete Zuzorić 1/1, 20000 Dubrovnik
Telefon: 020/324-999
e-mail: info@visitdubrovnik.hr
URL: www.visitdubrovnik.hr