O nama


O nama

Tvrtka VIP-DATA je osnovana 1977. godine i kao takva jedan je od najstarijih poslovnih subjekata na području informatičke djelatnosti u Republici Hrvatskoj.

Danas tvrtka pruža sve vrste usluga u informatici kreirajući pri tom vlastita programska rješenja za informatizaciju poslovnih funkcija prema zahtjevima korisnika.

Kapaciteti ujedinjeni s dugom tradicijom, kompetentnošću, visokorazvijenim tehnologijama i financijskom stabilnošću VIP-DATU svrstavaju među vodeće informatičke tvrtke čiji temelj daljnjeg razvoja i uspjeha predstavlja, prije svega – kvaliteta usluga i rješenja. O poslovnim mogućnostima VIP-DATE dovoljno govore desetine uspješno realiziranih projekata, te stalni poslovni partneri koji su i sami dio poslovnog uspjeha tvrtke.

VIP-DATA je tvrtka koja je prepoznatljiva po svojoj kvaliteti usluge, te originalnom i inovativnom pristupu koji rezultira tehnološki naprednim softverskim rješenjima.

Stručnost, znanje, fleksibilnost i profesionalnost ključne su osobine koje VIP-DATA ugrađuje u sve svoje produkte i usluge s idejom da za svoje partnere stvori nove poslovne mogućnosti.

Integracijom komunikacijskih i poslovnih rješenja VIP-DATA unapređuje, osmišljava, planira i projektira poslovne ideje svojih partnera, te im pruža konstantnu potporu kroz dizajn, realizaciju i implementaciju programskih rješenja.

Aktivnim pristupom usmjerenim na stvaranje i akumuliranje znanja za potrebe svojih klijenata VIP-DATA provjerenim metodama omogućuje izgradnju konkurentske prednosti za svoje klijente.