Megatrend

O KLIJENTU

Grupacija Megatrend djeluje u Hrvatskoj više od 20 godina. Svoje poslovanje započela je distribucijom vrhunske informatičke opreme, a danas je vodeći integrator poslovnih rješenja na području regije s više od 90 zaposlenih stručnjaka.

Fokusiranjem na dva segmenta poslovanja - IT distribuciju i inovativna poslovna rješenja, od kraja 2006. godine u sklopu grupacije djeluju dvije tvrtke: MEGATREND d.o.o. i MEGATREND POSLOVNA RJEŠENJA d.o.o. U 2009. godini osnovana je i treća tvrtka koja se bavi razmjenom elektronskih podataka pod nazivom MEGATREND REDOK d.o.o.

MEGATREND d.o.o. svojim partnerima distribuira informatičku opremu renomiranih svjetskih proizvođača, a MPR svojim korisnicima nastoji pružiti cjelovita poslovna rješenja, integrirana s IT infrastrukturom te potpunu podršku u svim segmentima poslovanja. MEGATREND REDOK d.o.o je posrednik između tvrtki u razmjeni elektronskih dokumenata.

Grupacija Megatrend surađuje s najvećim svjetskim proizvođačima tehnologija kao što su IBM, HP, Dell, Lenovo, Xerox, Vmware, SafeQ, ZyXEL, 3COM, Memory Solution, Novell, Devolo, Hannspree, Sitecom, Eaton, Epson, Draper.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop,

Megatrend d.o.o

Adresa: Bari 75, Buzin, RH -  10010 Zagreb
Telefon: 01/665 12 22 
 Fax:  01/665 12 19
 e-mail:  distribucija@megatrend.com