O KLIJENTU

Tvrtka Citroën Hrvatska počela je s radom na hrvatskom tržištu krajem listopada 1996. godine. Do danas neprestano raste prodaja, a sa njom i broj zaposlenih i mreža distributera.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljena Citroen vozila. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje optimizacije stranica.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, SEO

Citroën Hrvatska

Adresa: Turinina 5, 10020 Zagreb
Telefon: 01/6652-000
e-mail: marketing@citroen.hr
URL: www.citroen.hr

O KLIJENTU

Kompas Zagreb d.d. turistička agencija je prva hrvatska putnička agencija registrirana kao dioničko društvo 1991. godine. Poslovnice se nalaze u Zagrebu (4), Splitu (1), Osijeku (1), Rijeci (1) i Čakovcu (1), a agencija se bavi svim vrstama turističkih aranžmana i poslova te prodajom putnih dokumenata i zrakoplovnih karata. Pored direktne prodaje, aranžmane Kompas Zagreb moguće je uplatiti i putem ovlaštenih subagenata u inozemstvu i svim većim hrvatskim gradovima.

Iz  bogate ponude odmora i putovanja Kompasa Zagreb d.d. izdvajamo:


OPIS POSLA

Implementirali smo proTravel paket, komplet integriranih aplikacija koje interaktivno pokrivaju kreiranje, booking, održavanje, i distribuiranje raznih turističkih usluga i sadržaja (letovi, rent-a-car, autobusni prijevoz, aranžmane s prijevozom, krstarenja, hoteli, privatni smještaj, karte za muzeje i koncerte, itd.) te sve ostale vidove turističkog i financijskog poslovanja turističkih i putničkih agencija.

PROIZVODI I USLUGE

proTravel, Web dizajn, SEO

Kompas Zagreb d.d. turistička agencija

Adresa: Teslina 12, 10000 Zagreb
Telefon: 01 4882 500
e-mail: kompas@kompas.hr
URL: www.kompas.hr