Erste Card Club

O KLIJENTU

Erste Card Club jedna je od vodećih tvrtki kartičnog poslovanja u Hrvatskoj. Uz širok raspon različitih vrsta kartica prilagođenih korisničkim skupinama tvrtka nudi i niz dodatnih usluga i pogodnosti koje mogu povećati zadovoljstvo klijenata a usko su vezane uz samo kartično poslovanje.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljene usluge tvrtke. Projektirali i realizirala On-line usluge za korisnike kartica Diners Cluba, projektirali softver po mjeri, softver za obradu, arhiviranje i pretraživanje slipova Diners Cluba upotrebom OCR i ICR tehnologija. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje računalnog dijela poslovanja.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting, proTravel

Erste Card Club d.d.

Adresa: Praška 5, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4929-000
e-mail: info@erstecardclub.hr
URL: www.erstecardclub.hr

O KLIJENTU

Vindijinu misiju ispred svega predstavlja ispunjavanje potreba i želja svakodnevno sve informiranijih potrošača, dokazivanje i razvijanje brendova kojima se vjeruje te utjecanje na njihovo gastronomsko zadovoljstvo i zdravstveni status.

Znak Kvaliteta Vindija sinonim je za hrvatske proizvode europske kvalitete s težištem na funkcionalnim proizvodima dodatne zdravstvene vrijednosti. Takvi nutritivno vrijedni asortimani nisu samo sastavni dio svakidašnjega obiteljskog jelovnika nego i vrhunskih ugostiteljskih jelovnika, ali i ustanova koje pomno odabiru dobavljače hrane, poput bolnica i vrtića.

Naš asortiman pokriva ciklus cjelokupne dnevne prehrane: od zajutraka i objeda do užine i večere s jelovnikom od mlijeka, fermentiranih proizvoda, sireva, maslaca, pudinga te voćnih sokova, osvježujućih pića i izotoničnih napitaka.

Naša strategija zasniva se na primjeni suvremenog znanja u svim područjima djelovanja. Stoga sve svoje napore usredotočujemo na ekološku zaštitu radnih procesa i podizanje ekološke kulture, znanstveno utemeljenu kreaciju gastronomije i kulinarstva, modernu tehnologiju proizvodnje, funkcionalnu i estetsku ambalažu, napredno informatičko obrazovanje, socijalno osjetljivu cjenovnu politiku i sve ostale aktivnosti koje imaju za cilj zadovoljstvo krajnjeg kupca u sklopu društveno odgovornog poslovanja.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili dizajn web stranica, implementirali dotSite sustav za upravljanje sadržajem (CMS), dotShop sustav za online prodaju, kiosklokator (integracija prodajnih mjesta, SAP i Google).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

Prehrambena industrija Vindija d.d.

Adresa: Međimurska 6, 42 000 Varaždin
Telefon: +385 42 399 999
e-mail: promotion@vindija.hr
URL: www.vindija.hr


O KLIJENTU

Badel 1862 najveći je i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj,  koji kvalitetom svojih proizvoda nastavlja i oplemenjuje bogatu tradiciju naslijeđenu od renomiranih kompanija Pokorny, Patria, Arko i Badel Vinoprodukt.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn

Badel 1862 d.d.

Adresa: Vlaška 116, 10000 Zagreb
Telefon: 01/ 4609 418
URL: www.badel1862..hr

O KLIJENTU

Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi s ukupnim prihodom od preko 15 milijardi kuna ostvarenim u 2006. godini i s preko 31.000 zaposlenika.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili dizajn web stranica te implementirali susatv za upravljanje sadržajem (CMS).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

Agrokor d.d.

Adresa: Trg Dražena Petrovića 3, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/489-4111
e-mail: agrokor@agrokor.hr
URL: www.agrokor.hr

O KLIJENTU

Tisak, član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi, najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova i start paketa telekom operatera te ostalih proizvoda.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili dizajn web stranica, implementirali dotSite sustav za upravljanje sadržajem (CMS), dotShop sustav za online prodaju, kiosklokator (integracija prodajnih mjesta, SAP i Google).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

TISAK d.d.

Adresa: Slavonska avenija 2, 10 000 Zagreb
Telefon: 0800-666-770
e-mail: tisak@tisak.hr
URL: www.tisak.hr

O KLIJENTU

Hrvatska turistička zajednica je nacionalna turistička organizacija osnovana radi stvaranja i promicanja identiteta i ugleda hrvatskog turizma, planiranja i provedbe zajedničke strategije i koncepcije njegove promocije, te izvedbe projekata.

OPIS POSLA

Razvili smo i dizajnirala nacionalni turistički web portal koji uz detaljan prikaz cjelokupne hrvatske turističke ponude pruža i mnoge dodatne usluge informativnog i zabavnog karaktera (poseban web namijenjen novinarima, vremenska prognoza, preračunavanje valuta, on-line naručivanje brošura i plakata, e-razglednice itd.). Izvršila detaljnu tržišnu analizu te implemementirala intranet sustav s ciljem bržeg i jednostavnijeg protoka informacija od Hrvatske turističke zajednice ka lokalnim turističkim zajednicama i obratno. Razvili smo sustav za prikupljanje i detaljan prikaz privatnog smještaja u Hrvatskoj te sustav za pregled i preuzimanje fotogafija koje su u vlasništvu Hrvatske turističke zajednice.

PROIZVODI I USLUGE

dotGallery, Web dizajn, e-konzalting

Hrvatska turistička zajednica

Adresa: Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4699 333
e-mail: info@htz.hr
URL: www.croatia.hr

O KLIJENTU

Nacionalni maloprodajni lanac Konzum u većinskom je vlasništvu tvrtke Agrokor d.d., a zapošljava više od 12.000 ljudi. Konzum je vodeći maloprodajni lanac s više od 600 prodavaonica u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Izradili smo web dizajna za Konzum Internet prodavaonicu kao i dizajn za korporativne web stranice. Implementirali smo sustvav za upravljanje sadržajme (CMS).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

Konzum d.d.

Adresa: M. Čavića 1a, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/248 2222
e-mail: konzum@konzum.hr
URL: www.konzum.hr

O KLIJENTU

Tvrtka Citroën Hrvatska počela je s radom na hrvatskom tržištu krajem listopada 1996. godine. Do danas neprestano raste prodaja, a sa njom i broj zaposlenih i mreža distributera.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljena Citroen vozila. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje optimizacije stranica.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, SEO

Citroën Hrvatska

Adresa: Turinina 5, 10020 Zagreb
Telefon: 01/6652-000
e-mail: marketing@citroen.hr
URL: www.citroen.hr

O KLIJENTU

Metronet telekomunikacije d.d. utemeljene su u svibnju 2005. godine u Zagrebu s ciljem da se zadovolje kompleksne komunikacijske potrebe hrvatskog gospodarstva. Komunikacijska rješenja Metroneta prvenstveno su namijenjena poslovnim korisnicima koji u svome djelovanju trebaju najrazličitije vrste glasovnih, podatkovnih i video usluga.

OPIS POSLA

Implementacija dizajna I sustava za upravljanje sadržajem.

PROIZVODI I USLUGE

dotSite

Metronet d.d.

Adresa: Vukovarska 269d, 10 000 Zagreb
Telefon: 0800 82 28
e-mail: info@metronet.hr
URL: www.metronet.hr


O KLIJENTU

ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Sastavni je dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 35 godina iskustva na tržištu. Mi smo kao i oriks: snažna, brza i elegantna antilopa koja utjelovljuje slobodu i pustolovni duh.

OPIS POSLA

Izrada web stranica, dizajn stranica, rent a car aplikacija.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, Renteon

ORYX Rent a car

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, 10000 Zagreb
Telefon: 01/2900-333
e-mail: reservations@oryx-rent.hr
URL:  www.oryx-rent.hr

O KLIJENTU

Quaestus je osnovan 2003. godine kao prva hrvatska menadžment tvrkta za upravljanje rizičnim kapitalom. Danas je Quaestus jedna od vodećih hrvatska tvrtka za upravljanje alternativnim ulaganjima i pružanje usluga financijskog savjetovanja.

OPIS POSLA

Izrada web dizajna I sustava za upravljanje sadržajem.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite

Quaestus d.o.o.

Adresa: Ilica 1, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/4880-900
e-mail: quaestus@quaestus.hr
URL: www.quaestus.hr

Dadilje.info - spajalica roditelja i dadilja

O KLIJENTU

Dadilje.info je portal koji donosi korisne informacije za dadilje i roditelje na jednom mjestu. Na stranicama se nalaze oglasi za čuvanje djece, profili dadilja, savjeti za roditelje, vijesti vezane uz poslovanje i zakonsku regulativu, te mnogo korisnih članaka.

Izdvojene poveznice:

OPIS POSLA

Portal je razvijen na našoj dotSite platformi. Razvijeni su zasebni moduli za oglase roditelja i profile dadilja i sustav spajanja komplementarnih profila i oglasa. Od postojećih rješenja iskorišteni su CMS modul za upravljanje sadržajem (foto galerije, galerije dokumenata, maske za unos i ažuriranje sadržaja), marketing modul (newsletter liste, ankete, upitnici), pretraživač weba ("Full text search"), SEO modul ("Url rewrite", "Google i Bing sitemaps generator", "Meta tags generator"), "social media"  modul ("Google +1", "Facebook Connect"),  i Google Maps.

PROIZVODI I USLUGE

Google Maps, dotSite

Dadilje.info

e-mail: info@dadilje.info
URL: dadilje.info

O KLIJENTU

Maestral Living nastala je kao rezultat suradnje renomiranih hrvatskih poduzetnika i profesionalnih španjolskih graditelja s ciljem unaprjeđenja pristupa stanogradnji u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Izrada web dizajna I sustava za upravljanje sadržajem.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite

Maestral Living

Adresa: Heinzelova 62a, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6197-120
e-mail: info@maestral-living.hr
URL: www.maestral-living.hr