Erste Card Club

O KLIJENTU

Erste Card Club jedna je od vodećih tvrtki kartičnog poslovanja u Hrvatskoj. Uz širok raspon različitih vrsta kartica prilagođenih korisničkim skupinama tvrtka nudi i niz dodatnih usluga i pogodnosti koje mogu povećati zadovoljstvo klijenata a usko su vezane uz samo kartično poslovanje.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljene usluge tvrtke. Projektirali i realizirala On-line usluge za korisnike kartica Diners Cluba, projektirali softver po mjeri, softver za obradu, arhiviranje i pretraživanje slipova Diners Cluba upotrebom OCR i ICR tehnologija. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje računalnog dijela poslovanja.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting, proTravel

Erste Card Club d.d.

Adresa: Praška 5, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4929-000
e-mail: info@erstecardclub.hr
URL: www.erstecardclub.hr

O KLIJENTU

Kompas Zagreb d.d. turistička agencija je prva hrvatska putnička agencija registrirana kao dioničko društvo 1991. godine. Poslovnice se nalaze u Zagrebu (4), Splitu (1), Osijeku (1), Rijeci (1) i Čakovcu (1), a agencija se bavi svim vrstama turističkih aranžmana i poslova te prodajom putnih dokumenata i zrakoplovnih karata. Pored direktne prodaje, aranžmane Kompas Zagreb moguće je uplatiti i putem ovlaštenih subagenata u inozemstvu i svim većim hrvatskim gradovima.

Iz  bogate ponude odmora i putovanja Kompasa Zagreb d.d. izdvajamo:


OPIS POSLA

Implementirali smo proTravel paket, komplet integriranih aplikacija koje interaktivno pokrivaju kreiranje, booking, održavanje, i distribuiranje raznih turističkih usluga i sadržaja (letovi, rent-a-car, autobusni prijevoz, aranžmane s prijevozom, krstarenja, hoteli, privatni smještaj, karte za muzeje i koncerte, itd.) te sve ostale vidove turističkog i financijskog poslovanja turističkih i putničkih agencija.

PROIZVODI I USLUGE

proTravel, Web dizajn, SEO

Kompas Zagreb d.d. turistička agencija

Adresa: Teslina 12, 10000 Zagreb
Telefon: 01 4882 500
e-mail: kompas@kompas.hr
URL: www.kompas.hr

Dadilje.info - spajalica roditelja i dadilja

O KLIJENTU

Dadilje.info je portal koji donosi korisne informacije za dadilje i roditelje na jednom mjestu. Na stranicama se nalaze oglasi za čuvanje djece, profili dadilja, savjeti za roditelje, vijesti vezane uz poslovanje i zakonsku regulativu, te mnogo korisnih članaka.

Izdvojene poveznice:

OPIS POSLA

Portal je razvijen na našoj dotSite platformi. Razvijeni su zasebni moduli za oglase roditelja i profile dadilja i sustav spajanja komplementarnih profila i oglasa. Od postojećih rješenja iskorišteni su CMS modul za upravljanje sadržajem (foto galerije, galerije dokumenata, maske za unos i ažuriranje sadržaja), marketing modul (newsletter liste, ankete, upitnici), pretraživač weba ("Full text search"), SEO modul ("Url rewrite", "Google i Bing sitemaps generator", "Meta tags generator"), "social media"  modul ("Google +1", "Facebook Connect"),  i Google Maps.

PROIZVODI I USLUGE

Google Maps, dotSite

Dadilje.info

e-mail: info@dadilje.info
URL: dadilje.info

O KLIJENTU

Hrvatska turistička zajednica je nacionalna turistička organizacija osnovana radi stvaranja i promicanja identiteta i ugleda hrvatskog turizma, planiranja i provedbe zajedničke strategije i koncepcije njegove promocije, te izvedbe projekata.

OPIS POSLA

Razvili smo i dizajnirala nacionalni turistički web portal koji uz detaljan prikaz cjelokupne hrvatske turističke ponude pruža i mnoge dodatne usluge informativnog i zabavnog karaktera (poseban web namijenjen novinarima, vremenska prognoza, preračunavanje valuta, on-line naručivanje brošura i plakata, e-razglednice itd.). Izvršila detaljnu tržišnu analizu te implemementirala intranet sustav s ciljem bržeg i jednostavnijeg protoka informacija od Hrvatske turističke zajednice ka lokalnim turističkim zajednicama i obratno. Razvili smo sustav za prikupljanje i detaljan prikaz privatnog smještaja u Hrvatskoj te sustav za pregled i preuzimanje fotogafija koje su u vlasništvu Hrvatske turističke zajednice.

PROIZVODI I USLUGE

dotGallery, Web dizajn, e-konzalting

Hrvatska turistička zajednica

Adresa: Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4699 333
e-mail: info@htz.hr
URL: www.croatia.hr

O KLIJENTU

Temeljna djelatnost Hrvatske Lutrije d.o.o. je priređivanje igara na sreću. Na Hrvatskom tržištu prisutni su s bogatim asortimanom igara (raznovrsne lutrijske igre, kladioničke igre, igre na automatima i u casinima). U nastojanju da na tržištu igara na sreću u Hrvatskoj zadrže vodeću poziciju i ispune očekivanja svih sudionika, kontinuirano prate razvoj suvremene tehnogije i najnovije trendove na području igara na sreću.

OPIS POSLA

Web razvoj i dizajn.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn

Hrvatska Lutrija d.o.o.

Adresa: Ulica grada Vukovara 72, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/616-4777
e-mail: hl@lutrija.hr
URL: www.lutrija.hr

O KLIJENTU

Nacionalni maloprodajni lanac Konzum u većinskom je vlasništvu tvrtke Agrokor d.d., a zapošljava više od 12.000 ljudi. Konzum je vodeći maloprodajni lanac s više od 600 prodavaonica u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Izradili smo web dizajna za Konzum Internet prodavaonicu kao i dizajn za korporativne web stranice. Implementirali smo sustvav za upravljanje sadržajme (CMS).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

Konzum d.d.

Adresa: M. Čavića 1a, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/248 2222
e-mail: konzum@konzum.hr
URL: www.konzum.hr

O KLIJENTU

Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi s ukupnim prihodom od preko 15 milijardi kuna ostvarenim u 2006. godini i s preko 31.000 zaposlenika.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili dizajn web stranica te implementirali susatv za upravljanje sadržajem (CMS).

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite, e-konzalting

Agrokor d.d.

Adresa: Trg Dražena Petrovića 3, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/489-4111
e-mail: agrokor@agrokor.hr
URL: www.agrokor.hr

O KLIJENTU

Tvrtka Citroën Hrvatska počela je s radom na hrvatskom tržištu krajem listopada 1996. godine. Do danas neprestano raste prodaja, a sa njom i broj zaposlenih i mreža distributera.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno i funkcionalno razvili web stranice na kojima su predstavljena Citroen vozila. Klijentu pružamo IT potporu te vršimo kontrolu i unapređenje optimizacije stranica.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, SEO

Citroën Hrvatska

Adresa: Turinina 5, 10020 Zagreb
Telefon: 01/6652-000
e-mail: marketing@citroen.hr
URL: www.citroen.hr

O KLIJENTU

VIPnet d.o.o. prvi je privatni GSM operator u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izvršili implementaciju web dizajna.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, e-konzalting

VIPnet d.o.o.

Adresa: Vrtni put 1, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/4691-091
e-mail: office@vipnet.hr
URL: www.vipnet.hr

O KLIJENTU

Quaestus je osnovan 2003. godine kao prva hrvatska menadžment tvrkta za upravljanje rizičnim kapitalom. Danas je Quaestus jedna od vodećih hrvatska tvrtka za upravljanje alternativnim ulaganjima i pružanje usluga financijskog savjetovanja.

OPIS POSLA

Izrada web dizajna I sustava za upravljanje sadržajem.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite

Quaestus d.o.o.

Adresa: Ilica 1, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/4880-900
e-mail: quaestus@quaestus.hr
URL: www.quaestus.hr

O KLIJENTU

Anterra d.o.o. nosilac je franšizne licence najveće svjetske Rent a Car kompanije Hertz International za Republiku Hrvatsku. Svoje poslovnice imaju u svim većim gradovima kao i zračnim lukama. Hertz Hrvatska u svojoj floti ima više stotina novih vozila prosječne starosti ispod 6 mjeseci, a dodatnu kvalitetu usluge jamči i veliko iskustvo djelatnika.

OPIS POSLA

Izrada web stranica i dizajn stranica.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn

Anterra - Hertz Hrvatska

Adresa: Ul. grada Vukovara 274, 10000 Zagreb
Telefon: 01/6188-500
e-mail: info@hertz.hr
URL: www.hertz.hr

O KLIJENTU

Turistička zajednica Zadarske županije je županijska turistička organizacija čiji je cilj stvaranje identiteta i promicanje turizma u regiji.

OPIS POSLA

Za klijenta smo razvoili i dizajnirali turistički portal, s ciljem predstavljanja sveukupne turističke ponude Zadarske županije, pružnje informacija i mnogih Web usluga poput vremenske prognoze, preračunavanja valuta, on-line naručivanje brošura, e-razglednice itd.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, e-konzalting

TZ Zadarske županije

Adresa: Sv. Leopolda B. Mandića 1, 23000 Zadar
Telefon: 023/315-107
e-mail: tz-zd-kn@zd.tel.hr
URL: www.zadar.hr

O KLIJENTU

Kvalitetna i pouzdano poduzeće na području veletrgovine građevinskim materijalima specijaliziranim za izvođenje podopolagačkih radova, te svim vrstama ljepila namijenjenih maloprodaji.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili i dizajnirali web stranice, izradili prezentacijiski katalog sa potpunim opisom proizvoda, e-konzalting.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, e-konzalting

UNIKEM d.o.o.

Adresa: Trgovačka 6, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/249-8214
e-mail: prodaja@unikem.hr
URL: www.unikem.hr

O KLIJENTU

Informatička tvrtka osnovana 2001. godine koja je osvojila tržište kvalitetnim i pouzdanim proizvodima, te uslugama koje imaju visoku razinu kvalitete.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili vizualno atraktivne i funkcionalne web straniice u koje je implementiran dotShop – najpotpunije softversko rješenje za kupovinu putem Interneta. Izradili smo detaljnu tržišnu analizu te klijentu pružili e-commerce savjetovanje i IT podršku.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, Web dizajn, e-konzalting

Links d.o.o.

Adresa: Bobovačka 2, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/3096-944
e-mail: info@links.hr
URL: www.links.hr

O KLIJENTU

Superknjižara je mlada tvrtka otvorena 2001. koja je u vrlo kratkom razdoblju uspjela postati i dokazati se kao vodeća e-knjižara u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Za klijenta smo vizualno osmislili web stranice i implementirali dotSHOP koji omogućuje on-line prodaju knjiga. Omogućili sinkronizaciju baze podataka trtke s bazom podataka na web serveru što olakšava koordinaciju raspoloživih proizvoda. Izvršili smo detaljnu tržišnu analizu i pružili usluge savjetovanja. Razvili smo promociju knjižare na Internetu te implementirali sustav za izradu i slanje newslettera.

PROIZVODI I USLUGE

dotShop, Web dizajn, e-konzalting

Superknjižara d.o.o.

Adresa: Rooseveltov trg 4, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/487-5734
e-mail: superknjizara@superknjizara.hr
URL: www.superknjizara.hr

O KLIJENTU

Bond Tours je bio inovator u razvoju Hrvatskog turizma još od 90' kada su bili prvi britanski tour operator koji je tržištu Velike Britanije približio Hrvatsku.

OPIS POSLA

Za klijenta smo izradili i dizajnirali web stranice.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn

Bond Tours

Adresa: 2 Upper High Street, KT17 4QJ Epsom
Telefon: +44 01372 745300
e-mail: info@bondtours.com
URL: www.bondtours.com

O KLIJENTU

Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije je županijska turistička organizacija čiji je cilj stvaranje identiteta i promicanje turizma u regiji.

OPIS POSLA

Za klijenta smo razvili i dizajnirali turističkog portala, predstavili sveukupne turističke ponude Dubrovačko neretvanske županije, pružaili informacije i mnoge Web usluga poput vremenske prognoze, preračunavanja valuta, on-line naručivanje brošura, e-razglednice itd.

PROIZVODI I USLUGE

Google Maps, Web dizajn

TZ Dubrovačko-neretvanske županije

Adresa: Cvijete Zuzorić 1/1, 20000 Dubrovnik
Telefon: 020/324-999
e-mail: info@visitdubrovnik.hr
URL: www.visitdubrovnik.hr

O KLIJENTU

Turistička agencija Aurea osnovana je 1990. godine sa sjedištem u gradu Krku. Osnovne djelatnosti su nam posredovanje u privatnom i hotelskom smještaju, pružanje kompletnog tusitičkog servisa - transferi, rent a car, izleti te aranžmani za grupe.

OPIS POSLA

Web razvoj i dizajn i ugradnja dotMAP rješenja na Internet stranice.

PROIZVODI I USLUGE

dotTravel, Web dizajn, e-konzalting

Aurea International d.o.o.

Adresa: Vršanska 26/L, 51500 Krk
Telefon: 051/221-777
e-mail: aurea@aurea-krk.hr
URL: www.aurea-krk.com

O KLIJENTU

Cappelli turistička agencija je vodeća turistička agencija za otoke Lošinj i Cres. Njihova ponuda uključuje smještaj, izlete, prijevoz itd.

OPIS POSLA

Web razvoj i dizajn. Ugradnja dotMAP i dotVR rješenja na Internet stranice.

PROIZVODI I USLUGE

dotTravel, Web dizajn, e-konzalting

Cappelli Tourist Agency d.o.o.

Adresa: Kadin bb, 51 550 Mali Lošinj
Telefon: 051/231-582
e-mail: cappelli@cappelli-tourist.hr
URL: www.cappelli-tourist.hr


O KLIJENTU

ORYX Rent a car nudi vrhunsku i pouzdanu uslugu najma vozila. Sastavni je dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji i održavanju motornih vozila, okrunjene s više od 35 godina iskustva na tržištu. Mi smo kao i oriks: snažna, brza i elegantna antilopa koja utjelovljuje slobodu i pustolovni duh.

OPIS POSLA

Izrada web stranica, dizajn stranica, rent a car aplikacija.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, Renteon

ORYX Rent a car

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, 10000 Zagreb
Telefon: 01/2900-333
e-mail: reservations@oryx-rent.hr
URL:  www.oryx-rent.hr

O KLIJENTU

Fibis d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu osnovan je 1991. godine, Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo, ugostiteljstvo i turizam. U sklopu Fibisa d.o.o. posluju i sestrinske firme Fibis plus, Fibis partner i Marina Hramina d.o.o.

OPIS POSLA

Web razvoj i dizajn i ugradnja dotTravel rješenja na Internet stranice.

PROIZVODI I USLUGE

dotTravel, Web dizajn, e-konzalting

Fibis d.o.o. – Marina Hramina

Adresa: Medarska 69, 10000 Zagreb
Telefon: 051/386-9100
e-mail: info@fibis.com.hr
URL: www.fibis.hr

O KLIJENTU

Maestral Living nastala je kao rezultat suradnje renomiranih hrvatskih poduzetnika i profesionalnih španjolskih graditelja s ciljem unaprjeđenja pristupa stanogradnji u Hrvatskoj.

OPIS POSLA

Izrada web dizajna I sustava za upravljanje sadržajem.

PROIZVODI I USLUGE

Web dizajn, dotSite

Maestral Living

Adresa: Heinzelova 62a, 10 000 Zagreb
Telefon: 01/6197-120
e-mail: info@maestral-living.hr
URL: www.maestral-living.hr